Friday, September 26, 2008

>>>Selamat Hari Raya AidilFitri 1429H<<<

Assalamualaikum.......
post kali ini dituju secara amnya buat semua umat Islam diseluruh dunia yg bakal
menyambut ketibaan Hari Raya AidilFitri dalam beberape hari lagi......





Secara khasnya......
Suka saya mengambil peluang baik ini utk mengucapkan selamat hari raya
kepada insan2 yg penting dlm hidup saya.........

Antaranya............

1---Ayah dan Mak
Merupakan ibu bapa saya yg tercinta. Pohon jutaan kemaafan dan minta dihalalkan
segala makan minum pakaian duit dan segalanye la.

2.---My siblings
Aku ade 8 org adik beradik. 5 hero dan 3 heroin. aku anak yg keempat.
So.,selamat hari raya semua.Semoga raya kali ini membawa kebrkatan dalam family kita.
InsyaAllah

3---My Teachers and Lecturers
Diorg ni suma la yg byk mendidik sehingga menjadi aku yg ada pada hari ini...
Terima kasih bebyk....dan minta halal suma ilmu2 yg diberi. Cikgu Ismail, cikgu yg plg rapat ngan aku kat sekolah. Minta Ampun ya cikgu.Minta halal suma.
Xlupa jugak nk minta ampun dan maaf atas salah silap sepnjang menjadi pelajar dalam kelas anda semua,termasuk minta maaf kalo sy tido kelas..:P.
Ade sorg lecturer ni kata;
"Better u sleep than u speak,otherwise u will disturb the others." so aku sokong gak penyataan
beliau nih..hehe:p

4---Sahabat2 aku
Kepada roommate aku,sahabat first aku kat utp, Safwan, minta maaf bebyk..minta halal suma ek..sharing is caring kan..hehe.Ko memang sahabat aku yg best.
Dan juga sahabat2 yg lain,Zakwan, Syazwan, Farah, Anis, Nuzul, Irda , Yuyue dan Syu. korg selalu ade kalo aku ade masalah dan juga pada waktu xde masalah.Thank you very much.

5---My Brothers
Aku ade ramai adik2 yg bukan biologocal siblings ar. paham2 sendirik la ek. Kepada Hasif, Chaer@Bone, Zulariff, Solihin, Alang;minta ampun maaf ek. korg memang best (Dak2 SERATAS nih)
Dan juga budak2 hoki SERATAS.....teruskan perjuangan anda. Biar putih tulang,jgn putih mata ek..ade rezki kita jumpa kat UTP.
Juga pada Mamat(Ex-Jiran aku) dan Azhariff (Ajis).

Dan terakhir,buat rakan-rakan suma di UTP,kawasan perumahan aku dan sesape je la yg rase2 korg ni mengenali diri aku,selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batin.

Sehingga kini,Salam Syawal buat suma.

Wassalam(^_^)

6 comments:

tengku Anis said...

hihihi.. name aku ad dlm entry ko. ske3..

princess irda said...

aku xde..

sob3..

Nasrullah said...

Lar....nama xde pun...ko tetap tersenarai dlm tu...rakan2 UTP kan...??
actly..ramai sgt nama nk tulis...hehe:)

'p E n N a' said...

aishh..lama x singgah blog nih la..
salam lebaran..

.. faizuRa .. said...

selamat hari raya..:-)

nntkn ketibaan org klebang ke manjung ok..:D

eVy-D-YaNa said...

selamat hari raya~ =)