Friday, October 16, 2009

:: Dalam Kenangan ::

Salam.
Hari ni jumaat,UTP cuti sebab esoknye cuti Deepavali.So,mlm td ade gathering skit utk komiti logistik DAS09.Kire mcm appreciation night la.So,menarik.Ringkas,tapi bermakna gak aktiviti mlm td.Thankz pada korg,Izzat,Ariff,Leplop,Jonsen,Naz,Aqilah dan Safwan di atas kenangan yg indah sepanjang kite mengelolakan DAS09 dan sehingga kini pun masih byk kenangan yg ada.Ni antara gmbr gathering mlm td yg dibuat di Pizza Hut Batu Gajah. Kitaorg punye advisor,En. Sayuthi xdpt hadir mlm tu. So,kurg skit havoc disitu.



Mengenai tanggungjawab yg aku pikul skang,nampaknya semakin mencabar.makin byk events yg memerlukan khidmat crew. Makin byk yg perlu di clarify. Makin byk pilihan antara dua benua yg aku perlu buat.Ini la tanggungjawab. Makin tinggi,makin berat. So, papepun aku mohon maaf pada yg berkenaan jika keputusan aku xdpt memuaskan hati rakan2. I have the reasons on doing that.

|| Bergambar ngan "15second Actor" utk cerita Papadom.Cerita terbaru Afdlin Shauki.Kelakar. Zaki,classmate aku berlakon dlm citer ni sebagai pelabur dr Dubai. ||

Minggu lepas aku alami minggu yg agak sukar. Sehingga sukar nk ukir senyuman.Mcm2 maen kat dlm pikiran nih.Celaru. Makin celaru bila study,apepun xmasuk kepala. kalo masuk pun,lmbt sgt. Kire mass flowrate nye sgt slow. Unit mass flowrate dia kire 1 chapter/day. Padahal esoknye dah nak test dan perlu cover 7 chapter.Huh.Nasib baek minggu tu dah berlalu. Alhamdulillah. Walaupun agak perit,tapi aku dah lalui bnde tu.InsyaAllah minggu yg akan dtg tidak lg seperti minggu itu.harap2 la.

Ok la.Mau study. Need to cover all the things needed. Pray for my succes (^_^)

P/s:
--> PMR 2009 dah tammat.So,pada Ajis,now u can enjoy urself without anyone worry about u anymore.I mean,about ur study.Jom lawan Rubik (^_^)
--> Pada rumate,Alhamdulillah. Rezki anda utk ke "sana" telah tiba.Ku doakan dikau dan family selamat pergi dan pulang. Doakan yg terbaik utk aku,ko dan family.


Wassalam (^_^)

3 comments:

IrshadBanuri said...

"Zaki,classmate aku berlakon dlm citer ni sebagai pelabur dr Dubai"

seyes?

Nash said...

Yup...
siyes...
xcaya ko tgk ar.
aku xtipu..ko tgk pun ko leh cam muka dia..
setakat ni,budak2 kos aku yg tgk citer tu...mesti gelak part dia berlakon...bukan sebab dia buat lawak,tapi sebab muka dia ada kat skrin cinema tu :P

Saif Shah =) said...

salam nash!
ape cite? bz nmpak?
pgg jwtn ape skrg?? (^_^)
take care bro.. may Allah help us to meet again in the best of iman and health... ameen.