Thursday, October 8, 2009

:: Busy Man Always Has Time ::

Salam.
Kali ni mmg lama giler blog aku ni xde berpost baru.
byk bnde berlaku sepanjang ketiadaan post di blog ni.Tapi aku xberkesempatan nak share.
Memang,tanggungjawab yg tinggi yg aku pikul ni btul2 mencabar aturan mase seharian aku.

Minggu ni boleh dikatakan minggu yg agak atau sgt busy la bg aku.dalam mase lebih kurg 2 minggu blog ni xberupdate,macam2 aktiviti aku.antaranya,viva,test,lab presentation,cyberkids 09,interview dan mcm2 lg la aktiviti termasuk beraya ke rumah2 sekitar utp.Selepas ni pun,byk lagi aktiviti yg menunggu utk aku sertai. bleh kata penuh gak jadual.

So,cam biase,setiap post aku ade gmbr.Kali ni nk share gmbr Lab Group aku mase presentation lab seperation process II selasa yg lalu.Kredit to Din sebagai jurugmbr nih.

|| Nas~Faiz~Irsyad~Liza : Thankz korg selama menjadi LabMate aku.Ampun maaf dipinta atas segala khilaf dan dosa ||

Apepun,hidup mesti diteruskan.Walau sebusy mane pun,aku cube jalankan tanggungjawab asas yg ade terutama tanggungjawab dgn Allah SWT,Ibu Bapa,Sahabat serta rakan2 aku. Doakan semoga aku dpt lalui cabaran ni dgn baik.Sesungguhnya,aku amat2 memerlukan sokongan drpd sahabat2 aku agar beban yg berat kurg dirasai tanggungannya.

Thankz to Allah SWT.
Thankz to my Parents.
Thankz to my BestFriend.
Thankz to all my frews.

Wassalam (^_^)

1 comment:

beliamuda said...

group satu lagi tersisih~ T_T