Wednesday, November 18, 2009

:: I'm Back ::

Salam....
Waaaa.....lamanye xupdate blog.
Ramai dah tegur.Huhu.Maklum la...tgh final exam.Standard la kan.hehe...
Papepun,meh sini aku citer skit pe yg dah berlaku dlm mase beberapa minggu ni sejak post terakhir,5 November yg lalu.

Hmmm..jap.nk ingat balik pe dah berlaku ek.haha...lupo la plak.
Haa....post terakhir kan pasal study week.So,pastu maknenye Exam Week la plak kan.hehe.
So,paper first aku bermula 11 Nov 2009 iaitu pada hari Rabu.Di ikuti 13 Nov,15 Nov dan 16 Nov.
Utk semester ni,kire kali pertama di UTP aku xstudy kat IRC @ Library la kirenye.Suma study kat cafe xpun kat bilik.So,komen utk exam kali,entah la.Cam down skit kot.Papepun,tunggu jela result nanti.Tawakkal je.

|| Durian dr Batu Kurau.Sedap tul sebab hampir suma 'kucing tido'.Tgh duk musim exam,sempat lagi melantak durian. :P ||

Dah2.Lupekan yg dah lepas.Skang ni,ade 1 paper lg iaitu 25 nov,Rabu depan.So skang ni aku ade 9 hari free bermula dr semlm.tolak 2 hari utk study,tinggal 7 hari.hehe.
So,plan nye mcm2 nk wat.Si,antare list aku la....hmmm.

1- Maen futsal (ChemE Premier League 2009)
2- Balik umah.
3- Melancong (xtau lg gi mane)
4- ChemE_Jan07 Picnic
5- Menjala ikan ngan abg aku kat tasik.
6- Kenduri Jiran aku,Abg Adi. Dah kahwin dah beliau.Dulu satu geng maen. Hehe.
7- Kemas2 brg,bilik. Persediaan utk balik cuti semester + Raya Haji.

So,tu la antara list yg aku plan nk wat.Plan je la.Setakat ni,no1 je dah wat.
Hmmm..so,wait for next post --> CPL2009

|| Miqdam,anak buah aku yg pertama. Semakin hari semakin comel,mcm Pak uda dia :P ||

Sekian dulu.
Wassalam (^_^)

3 comments:

nifi a.k.a beliamuda said...

Pak Uda di comel ke? :P

along rufaidah said...

itu la...wonder jgk sorg2 tadi. pak uda die comel ke?

psst..jgn lupe masukkan picnic cheme dlm list.

Nash said...

Mesti ar comel...mase pak ude dia besar2 ni la....la ni...xcomey...tapi ensem kot..haha (^_^)
owh..ye tak ye..okes..insyaAllah pi (^_^)