Friday, April 29, 2011

|| The Last Lecture ||

Salam.
Ni bukan tajuk buku Randy Pausch ye. Tapi sebenarnye semalam adalah last lecture aku utk sem ni. So,maknenye minggu ni adalah minggu terakhir sem ni utk blaja dan minggu depan bermulalah final exam.
Mase nk gi last lecture tu,iaitu Malaysian Studies,aku bawak la Neem sekali. Sebabnye pastu terus nk keluar...ade halaqah. Pas hbis kelas tu terus terpikir nk amik gmbr ramai2. Alang2 dah bawak Neem kan.
So,ni dia lecturer kitaorg.

Last Lecture
|| Kitaorg bersama lecturer yg rapat ngan Tun Dr Mahathir Mohamad ||

Final year
|| Aku,Syaz n Sap bersama naqib usrah kami, MKB ||
50mm
|| Antara gmbr Neem bersama lense 50mm ||

Errmm....kurg dr seminggu lagi nk final exam. Tapi diri ni masih bercas negatif. Xproduktif seperti yg sepatutnya. Masa dibiar berlalu camtu je. Malam pas isyak je,terus tido sebab ngantuk giler. pastu bgn dah subuh....hurm..ruginye waktu malam aku....

Time
|| Kill the time before the time kill you. uh! ||

        α
Wassalam (^_^)

2 comments:

Pisyek said...

How to kill the time? Any guide bro? LOL

Entri terkini: David Lai - Dari jurutera ke ahli silap mata

Nasrullah Jaafar said...

amik gmbr camni...so..nmpak tak time to dah stop?
dah killed la tu..hehe =p