Thursday, March 5, 2009

>>COD-->Call of Duty @ Crew On Duty<<

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Aku nk share skit tentang ape yg ade dlm hidup aku.Sajo2 la share.

COD iaitu Call of Duty atau Crew On Duty.Bg gamers2 sekalian,diorg akan paham sbgai Call Of Duty sebab COD ni singkatan bg game tu.Game perang2 atau misi2.best gak game nih.bleh klik link ini [ COD ] utk maklumat lanjut.Bg crew MEDTECH UTP lak,COD ialah Crew On Duty iaitu crew2 yg kene bertugas utk menjaga event2 tertentu bg membantu pihak IT Media staff di UTP utk menjaga sistem audio visual bg event di UTP.Bg aku lak, COD tu sama la dua2.Bila kene bertugas,call of duty la dan nama org yg bertugas lak dipanggil crew on duty. (^_^)

So,bg crew-crew MEDTECH Club yg terdiri drpd pelajar2 UTP sendiri (termasuk la aku) agak "gembira" bila dpt email yg mengandungi perkataan COD terutamanya tika mana keadaan di UTP skang penuh dgn event atau program. Sebabnye,crew yg dpt email ini akan di assign kan utk bertugas.

Sejak akhir2 ni,byk tul event kat UTP.Arghhh...poning kepala eden.Yg poning nye bukannye ape,yg request crew lmbt satu hal,yg xrequest pun tetibe minta tu yg panas tu.Waduh.....lotih2.Hmmm.Bukannye xmo tolong.Tapi setiap perkara kene ikut procedure.Nak telan makanan,kene kunyah dulu kan.Samo la kalo bnde lain kan.So,Selamat bertugas COD-COD sekalian. \o/


[Aku dan Kimia : Kadang2 time experiment kat lab la tmpt nk release tension.hehe]

Anyway,ni la kehidupan aku kat UTP skang nih.Penuh ngan duty2 utk jaga audio visual system event. Apepun,insyaAllah aku cube ikhlaskan diri ni utk wat keje2 tu. Test pun berlambak dlm list ni.Maklumla,dah nk dekat cuti semester (time ni pun aku ade duty crew kat NEGERI SEMBILAN utk Titian Budi 2009 :| ) .

Apepun,aku diberi semangat oleh rumate aku sendiri dgn salah satu kata2 yg dia pernah keluarkan:

--> "Every busy man has time"

So,sesibuk mane pun org yg sibuk, insyaAllah kita ade mase.Sebab org yg yg sibuk insyaAllah akan lebih menghargai masa yg ada.

So,sampai sini saje post kali nih.

P/s:
-->11 Mac>> Test 1 C.E Thermodynamic
-->13 Mac>> Test 1 Process Heat Transfer
-->14 Mac>> COD Malam Inspirasi Seni,Heart For Islam (H4I)
-->16 Mac>> Test 1 Numerical Method

-->21-28 Mac>> COD @ AviTech Titian Budi 2009 (kat Rembau Nogri Sembilan (^_^) )


Wassalam (^_^)

3 comments:

mahsyar90 said...

argh..
tempias dia turut terkena aku jugak!
hehee

cIk pEnNa said...

selamat datam ke nogori!
;)

zurhazrin azureen said...

wahhh..smgtnye die..dah speaking negeri 9 daa..hehe