Friday, November 25, 2011

|| ChemE Premier League November 2011 - CPL Nov '11 ||

Salam.
Malam tadi selesai sudah tournament futsal plg berprestij bg warga CJ7. Alhamdulillah. Segalanya berjalan ngan lancar. Pertamanya, diucapkan terima kasih kepada pengurus utama tournament kali ni, Hafiz Micro di atas kejayaan beliau menguruskan aktiviti ni dgn jayanya setelah beliau mengambil alih tampuk pengurusan drpd founder CPL ni, Zaki Saeed. Xlupa jua pada barisan Referee, Fauzi dan Hazwan (Beliau) yg mengadili permainan dgn baek sekali. Kedua-duanya sebenarnya adalah star dlm sukan ini, namun atas sebab tahap kesihatan fizikal yg tidak mengizinkan, mereka menawarkan diri utk menjadi Ref sepanjang permainan mlm td.Thankz jugak pada MasterChef Air kita, Luqman dan Hanifi atas air yg disediakan. Sedap.Ok..cukup..dah mcm ucapan perbukaan syarahan plak kan.

Ringkasnya, mlm td gerak dlm kul 9.30 malam dr UTP menuju Sport Planet Menglembu, Ipoh. Alhamdulillah, dlm pukul 11.00pm,semuanya telah tiba kecuali beberapa org yg ade meeting mlm tu di UTP. Maka, game pun bermula pada pukul 11.15pm dgn menggunakan 2 court. Sebanyak 6 team menyertai tournament kali ni iaitu Chemical Assessment, Gantan, Oreo, Victory, The Nerds dan jua Pejambubeh. Permainan di lakukan secara liga dimana semua team akan berlawan dgn team yg lain. Namun, keputusan akhir masih belum dikeluarkan oleh organizer. Jadi, kita layan je la gmbr2 yg berjaya disnap oleh TasNeem.







Persediaan sebelum permainan bermula.
Masing2 membuat perancangan utk corak permainan team masing2.






Kesan drpd permainan CPL kali ni. Patah. Cabut. Macam2


Antara aksi2 sepanjang perlawanan. Byk gmbr team aku je.
Sebabnya yg pegang kamera ni mmg nk amik gmbr team aku je.
haha...xpo..team lain..ade kat kamera lain.

Chemical Assessment
[Zack-Amin-Syazwan-Kamil-Adi-Sap Diah-Nas]

Victory
[Atif-Amr-Abughali-Capix-Raj-Sami]

Gantan
[Farhan-Amin Ganu-Jahar-Pokjak-Amir-Syuib-Nuar]

Pejambubeh
[Mus-Sap Atan-Faiz-Ah Seng-Azfar-Zaquan-Kacang-Din]

Oreo
[Ayik-Syafiq-Abu-Loh-Hamzah-Fahmi]

The Nerds
[Nije-Apiz-Mayak-Dharveen-Acap-Kerol-Mamat]

Barisan Organizer
[Ah Seng-Hazwan-Apiz-Hanifi-Poji-Luqman]

All of Us.

Pas penat maen,singgah mapley,melantak dulu even dah kul 3. Terbaek. Rezki mapley la mlm tu.

Maybe ni tournament CPL terakhir buat kami. Selepas 2 bulan dari sekarang, InsyaAllah, tamatla pengajian kami di UTP. Masing2 akan bawak diri, ke tempat kerja masing2.
Semoga aktiviti ni menjadi kenangan yg indah buat semua.
Sob2...dah nk habis dah kan. Wooooo..............

Jurukamera TasNeem mlm tu. Adik aku, Syahir dan adik Syazwan, Syamim.
Thankz to both sudi join sampai ke 2 pagi.

Wasssalam
(^_^)

5 comments:

Hazwan Arif said...

nnti aku update..tp lmbat sikit la hehe

along rufaidah said...

waaah...terbaikkkk
baju chemical assessment sponsored by petronas, gantan sponsored by air asia..heh

Nasrullah Jaafar said...

Beliau : Bereh. take ur time
Rufi: tu la pasal..last2 ni baru ade nk sponsor =p

kerepektempeartstudio said...

the nerds sponsored by pmuda umno LOL

Nasrullah Jaafar said...

Lolzzz....
haha =p