Monday, January 12, 2009

<< MAS JAN09 >>

Assalamualaikum...
lama tul xupdate blog.
Busy satu hal...
internet pun satu hal...susah tul nk connect.baru hari ni dapat connect ngan internet.

Hmmm.Skang aku busy kaw2 gak ar ngan MAS Jan09 ni. Minggu Aluan Siswa batch Januari 2009. Kali ni,alhamdulillah aku bertugas sebagai Crew Media facee.Semester lepas aku hanya Trainee je yg setiap mlm mesti kene marah2 punye mase post mortem.huh!Sat gi aku nk kene chowz bertugas.so,pendek2 je la post ni.

[ Crew yg sesat dihutan..aku pun xtau cam ne leh sampai sini.huh!]

Alhamdulillah jua,result aku utk semester lepas memuaskan aku.Ade peningkatan dr sem yg sebelumnya.Syukur sesgt.Terima kasih sesgt kepada Mak dan Ayah aku yg selalu doakan kejayaan aku.Thankz juga kepada rumate aku,Safwan yg byk membantu aku mase sem lepas.Seriusly talking,rumate (rakan sebilik) agak mempengaruhi result aku kat UTP wat mase ni.Nak diceritakan pnjg plak kan,so nanti2 la aku citer kalo ingat.Xlupe jua pada rakan2 seangkatan dgnnya.Moga2 keputusan yg meningkat ni akan berpanjangan utk semester2 yg seterusnya.Amiiin.

Sehingga kini.

Wassalam (^_^)

3 comments:

pEnNa said...

mmg sangat lama x update!
;)

princess irda said...

mesti gmpak ni..

waah~

khairul™ said...

wah result bagus..
tahniah!