Monday, February 16, 2009

>>Be Strong<<

Salam.....

Something happen and could change my life after this....

Dikala angka umurku nk bertambah,ketika ini la cabaran dan dugaan yg besar mendatang.Betul2 menguji kesabaran,ketabahan serta kecekalan.

Dikala ini juga,i loss one of my friend.Hope,kita bleh berbaik semula suatu hari kelak.

Dan aku harap aku mampu harungi suma nih.

Udah2.....go for solution.

"Bahawa sesungguhnya tiap-tiap Kesukaran pasti ada kemudahan"
[Al-Insyirah:5]


P/s: What is the meaning of F.R.I.E.N.D.S???? :|


Wassalam(^_^)

4 comments:

beliamuda said...

Kalau kita ada buat salah, minta maaflah...

Amin Baek said...

yup2..sokong2

Saif Shah =) said...

Salam'alayk bro...

Bunyi besar je masalah yg dihadapi...
hurm, tenangkan diri dlm hadapi dugaan dan masalah... Jgn biarkan emosi menguasai diri dlm selesaikan masalah...

Ok, insyaAllah, smg Allah permudahkan segala urusan ko kat sane... bykkan doa, sbb doa senjata kita dlm nak melembutkan hati seseorang itu...

orait.. keep in touch...

barakallahufik.. wassalam.. ^_^

Nash said...

OKes...
baek kengkawan suma...
Aku dah minta maaf kat mane2 yg patut...cuma terserah pada dia nk maafkan ke tak....

Dan pasal masalah ni,aku cube settlekan semampu yg boleh.Terima kasih pada yg concern
(^_^)