Sunday, February 22, 2009

>>Sweet 20 (^_^)<<

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
tajuk post ni direka semata-mata.Tiada dlm mane2 buku mahupun kamus dewan mahupun komik2 seperti Gempak atau Utopia.

Alhamdulillah.Agak meriah sambutan lahir aku tahun ni.Byk kenangan manis berlaku mase ni.Byk kejutan.Biase la kot bg sesetgh org.Tapi bg aku,maybe tu la first time aku kene cam tu.Xpenah lagi sehinggalah kali ke 20 nih.papepun,aku happy.
Terima kasih pada family aku dan jua rakan2 yg telibat.Nasib baek ar xkena simbah air ke,tepung ke atau kene baling telur. :P

[ All the 3 cakes....suma sedap. Yg plg sedap yg last....that's from my family :)]

So,semalam first trip dak chemi year 2 semester 1 pegi ke Malay-Sino.25 org pegi dr 26 yg berdaftar utk pegi smlm.So,sorg tu maybe de masalah skit kot. Bertolak kul 8 pagi dan sampai dalam kul 8.30 pagi.So,jejalan kat sana,dgr2 penerangan.Best gak la.Bnde yg simple bleh jd mcm2.Bg aku simple la sebab raw material dia hanye garam yg kite masukkan dalam masakan.
Kemudian di campur dan bertindak balas ngan bahan kimia lain,mcm2 bnde lain yg kite selalu gune dlm kehidupan harian kita terhasil.Alhamdulillah,begitu la indahnye ciptaan Allah swt.

[ Suma 25 org,tapi ni antare 5 org yg pegi....jap,aku kompius sebab pe aku tetibe tinggi???org kata,bnde plik jgn tegur..huhu :P ]

Pas habis trip,amik la gmbr skit2 kat sana.Gmbr kenang-kenangan.Then,balik ke UTP dan sampai dlm kul 12 lebih.kire2 4 jam la trip tu.pastu dlm kul 1 lebih,gi Chemor,Ipoh utk amik adik aku dr sekolah nk balik umah.Sampai la kat umah dlm kul 4.30 ptg.Mlm tu ade la celebration skit.

So,alhamdulillah.Sambutan lahir aku ke-20 plg best berbanding yg sebelumnya.Tq suma.Love u all especially my family and my best fren,dan xlupe jua pada rakan2 ku sekalian. (^_^)

P/s:
--> Kali ni ade 3 kali celebration,3 kek.huh.dahsyat2.sebab tu sweet 20.hehe.tq2.
--> Pasni,fokus balik on tanggungjawab.Responsibility as a Muslim,as student,as PM event as well as a friend.
--> Study2. Byk tul test,quiz serta lab report.

Until now,that's all.

Wassalam(^_^)

3 comments:

cIk pEnNa said...

besh nye dapat 3 kek ok!
heheh

Saif Shah =) said...

salam...

Nas, selamat hari lahir ke 20..
hehe, maaf lambat skit...

waa, byk hadiah nmpak... mesti ramai peminat ni.. kalo bhs sekolah2 dlu ape ek.. "SA" kan ... hehe
sekarang SR je laa... secret recipe kn... k..

all da best...

Nash said...

hehe..
ok epoi...
tenkiu very2 much!
(^_^)