Saturday, September 12, 2009

:: Habis Test ::

Salam.
Huh...bermula minggu lepas,aku dan rakan2 sekelas ku struggle giler utk test.
test yg walaupun dah lama tau,tapi still last minit gak study.hasilnya...haha..tawakkal je la.

Minggu lepas,2 test berlangsung.Alhamdulillah.Result pun dah tau.kire ok la..
Minggu ni lak,4 test dalam 3 hari.giler perform.Dah la tough2 punye subjek.Mmg perform ar.huhu.
Xpo la,tawakkal je. InsyaAllah hasilnye berpatutan ngan pe yg aku usahakan.So,mlm td last test 1.

|| Iftar bersama crew2 MEDTECH. Thankz pada yg dtg. Thankz pada Iman yg organised(^_^) ||

Ade lg satu musim test pas raya.Tapi pas raya la.lambat lg :P
Cam ne pun.bahang ssambutan raya makin hangat terasa.Tambah2 aku dan dak2 chemE_Jan07 yg lain dah pun beraya kat utp seminggu lebih awal dr raya yg sebenar.Mksdnya,raya dr TEST!!!hehe.rasa kurg stress bila test dah habis.So,skang ni tinggal nk wat persediaan utk sambutan raya yg sebenar2nya iaitu HARI RAYA AIDILFITRI.


|| Scenery di suatu petang yg indah. Subhanallah (^_^) ||

So,hari ni puasa ke 22.Dah masuk ke fasa ke-3 Ramadhan. Fasa pelepasan dr api neraka. InsyaAllah.Dlm 10 hari terakhir ni,insyaAllah jatuhnya malam Lailatul Qadar.So,sy berpesan pada diri sendiri dan juga kpd rakan2 semua,InsyaAllah kite tingkatkan usaha kita utk mengejar malam itu.Semoga kite berjaya mencapainya.Amiin (^_^)


|| Media Class 2009 in memory : Semua cam kene masuk air :P ||

Sampai disini dulu,sehingga berupdate lg.
Wassalam (^_^)

3 comments:

beliamuda said...

habis test, tinggal asemen ngan lab report je lagi.. huhu

Saif Shah =) said...

salam...
congratzz nas..
smg mendapat yg terbaik...
bleh laa beraya ngan aman sentosa..
makan kuih raye, ingat2 laa ak kat cni..

p/s : doa byk2 ek malam2 last ni.. utk sedara2 di palestin sane dan kita semua jua... i'A.

princess irda said...

anda ditag :D

http://ixypixy.blogspot.com/2009/09/awesome.html