Sunday, September 20, 2009

:: MengeTAG ::

1. 5 fakta menarik tentang pemberi tag:

[ Irda ]

1- Dia ni dak perempuan Chemy yg agak famous la.Disebabkan dia "comel",mmg mudah nk dikenali.hehe.One of my bestfrens aku kat UTP.
2- Seorg yg pakar Math.Kalo dalam study group,subjek matematik mesti dia pegang. Tabik ar.
3- Pandai memasak. Baru2 ni juara pertandingan memasak kot kat UTP.jgn memain.hehe.Tahniah (^_^)
4- Seorg yg ceria. Happy go lucky la org kate.
5- Dgr citer irda ni seorg yg bleh katakan Princess of Shopping.Hehe..anugerah ni aku yg namakan.sape2 minat shopping,bleh ajak beliau.

[Amin ]

1- Beliau ni pun dak Chemy yg famous gak.Tapi laki ar.hehe..Nk kate comel tu,jauh sekali kot.haha..guro2.ensem2
2- Perform dlm study. Rasenye tiap2 sem Dean's List.Kalo nk rujuk pape,gi kat dia.
3- Seorg yg mmg kalo nk habiskan makanan,bg kat dia je.keh3. kire org yg berselera la kalo bab2 makan. Kalo korg xnak bazir gi makan kat tempat mahal2,ajak la beliau.hehe
4- Rajin.Kalo nk siapkan assignment,leh cari beliau.Selalu siap cepat.hehe
5- Blog dia yg menarik.Blog dia ni mcm2 isu ade. Post yg ke100 beliau mmg hot.try la gi usha. tabik ar blog dia.

[ Faris ]

1- Xdpt disangkal lg.Ni sorg lagi coursemate aku. Berbadan sasa seperti insan di atas ni. Boleh la nk jadi bodygurad korg kalo nk.hehe.gurau je faris.
2- Juga seorg yg perform dlm study.
3- Aktif menjadi komiti events. Kire org berpengalaman la ni.Suma peringkat jawatan dia pernah pegang rasenye.dr PM sampai la ke komiti biasa.
4- Penjual topup berjaya.Tapi skang xtau la dia jual lg ke tak.hehe....pernah jadi pelanggan tetap dia la kirenye.Cuma skang dah tukar org.Kalo de yg terlupe bayar tu kire halal la ek faris.hehe
5- Rakan yg baek. sempoi je dia ni. Kire nakal2 cam aku pun leh masyuk ar kawan ngan dia. tapi dia xde la senakal aku kot.hehe

2. 10 fakta/hobi diri sendiri:

1. Suka main hoki.
2. Suka on9 n surf internet.Sanggup bawak balik desktop dr UTP ke umah mase cuti even cuti 2 3 hari. :P
3. Cepat mengantuk kalo mendgr syarahan,ceramah terutama dalam kelas la.
4. Suma berkawan ngan mcm2 org.
5. Suka gak la shopping.Tapi window shopping je la.Xbyk duit nk belanja sakan.
6. Ade sebiji Evo Kancil (^_^). Kancil bukan sebarang Kancil.Meh sini kalo nk test. :P
7. Xminat membaca buku terutama novel pnjg2 dan buku teks pelajaran.Tapi buku komik tiap2 minggu sanggup beli.Ish3.
8. Dlm kelas cepat ngantuk.Tapi Alhamdulillah,result xde la teruk sgt.Bersyukur tul bab ni (^_^)
9. Agak sensitif.Terutama bab tido nih. Kdg2 pantang gak org kutuk2 dlm kelas.Tapi sabar je la.Dah biase.cool je. Janji skor :P
10. Org Perak sejati.Dr sekolah tadika sampai la ke Universiti belajar kat Negeri Perak tercinta ni je.Dah la Perak pecah rekod ade 2 kerajaan serentak.Haish.Papepun.kerja xtau katne lg. (^_^)Jodoh?? :P

3. 8 Penerima tag seterusnya dengan ringkasan mengenai mereka:

1- Irda , Faris, Amin - Korg kene gak jawab tag aku ni.Jawab soklan 1st pun jadilah kan.hehe.Pasal diorg ni dah tulis kat atas tu.
2- Hanifi - Penjual topup berjaya. Labmate aku sem ni.Member buli aku mase lab.keh3 :P
3- Beliau - Bekas jiran aku mase duk kat V1C. Org pantai timur yg kacak.haha.....baek sokmo dia nih.
4- Tengku Anis - Salah seorg sahabat aku kat UTP.Mengenali beliau dlm The Titans yg mmg gempaq2 ahlinye mcm band tu jugak.papepun,bila la nk belanja nih.Turn ko xhabis lg :P
5- Syazwan - Seorg sahabat baek aku gak.The Titans. Seorg PnP yg berjaya.Editor terbaek ar.Smart hasil2 seni beliau.Nk belajar ngan beliau,tapi blum berkesempatan lg. Nice ade kawan cam beliau (^_^)
6- Azura - Studygroup mate aku.Anak jati Perak gak ni. Sempoi ar kawan ngan dia ni.Selamba2 je.hehe. Ceria2 orgnye (^_^)

Wassalam (^_^)

1 comment:

beliamuda said...

siot ar.. selalu je buli aku.. haha~

jodoh ngan orang perak gak eh? haha~