Saturday, August 13, 2011

|| MEDTECHians Spotted!! ||

Salam.
Baru2 ni gi SEDEX kat Chancellor Hall
Saje nk gi snap aktiviti2 kat sana
Scene2 yg menarik,even xbrape nk ade
So,jumpa la beberapa budak MEDTECH
masing2 dgn kamera masing2
ade juga menjadi peserta SEDEX ni...
Tahniah la...
Jom tgk sape yg kene snap

Adib - Adired [Canon]


Awang Nasuha [Canon]




Pisyek [Exhibitor] 

SEDEX 28

This week is the final week before I have to submit everything like final report and interim report including individual design for FYDP.
I saw something that really make feel not comfortable. I'm sorry if I act like I dun like you. It just I dun like what I saw.

Wassalam
(^_^)

8 comments:

Nasuha said...

Fuh fuh sempat jugak! :D

Pisyek said...

patut la, weh, link dah basi tu, update.

pakai blog.pisyek.com je sudah. xD

Nasrullah Jaafar said...

Awang : sempat je..haha
Pisyek : haha..ok.done (^_^)

adired89 said...

aku nampak tembam!!.. hahaha ke mmg dah tembam? zzzzz

weh link ak tu pn dah basi laa.. tukar laaaa.. hahaha

Azrul Azwar said...

Aku nyer pun dah basi la~~

azrulazwar.com la sekrang~
:P

Izzat Saleh said...

cmne ko snap yg gmbar last skali tu?

ko letak timer n then ko lari pose ea? :P

lina razali said...

hmm sy rase awk perlu mntk maaf dr org tu..rsenyer kalau mntk maaf kat cni je x gune kot..dier maybe x bace ape yg awk tulis n dier pun xtawu yg awk x suke ape yg awk nmpk tu..so rssenyer x elok nk treat org mcm tu :) sume org ade wat silap, n xde sape pun yg x pernah wat salah kan :)

Nasrullah Jaafar said...

Lina Razali: Who ever u r....thankz for the advice. Sometimes better not to say it directly. Biarlah kalo dia xbace pun,tulis tu pun bukan sebab nk dia bace. kalo nk dia bace,dah tulis dah nama utk minta maaf kan.
What I post are from my heart. (^_^)