Sunday, October 2, 2011

|| IChemE Careers and Sports Day ||

Salam.
Semalam seharian xde kat UTP. Join event yg bertajuk seperti dia atas. Last minit baru di jmput utk join event tu. Mewakili team Futsal setelah salah seorg drpd dorg xdpt menghadirkan diri. Tanpa latihan ditambah pula baru nk berkenalan dgn team, team futsal lelaki tak berjaya melangkah ke suku akhir setelah tewas (0-2) dgn Monash University, seri (1-1) dgn UCSI dan menang tanpa bertanding dgn team yg tidak dikenali selepas menarik diri apabila manjadi lauk-pauk kepada team tuan rumah dan UCSI. So, 2 kali je maen semlm. Walaupun rase mcm tak berbaloi pegi sana hanye utk maen 2 game, tp puas hati jugak la at least skor sebijik. Ade la bawak balik sebijik goal utk kenangan. Team futsal wanita pula yg diwakili oleh Gurlz CJ7 kebanyakannya telah berjaya menjadi juara setelah 2 kali menewaskan team UITM Shah Alam (4-0). Tahniah buat dorg. Antara game lain yg mengharumkan nama UTP adalah Dota, Badminton dan Bowling. Jujurnya, aku xtau sgt kputusan game2 lain yg ade. Apepun, selamat sampai ke UTP kul 12 mlm td. Alhamdulillah.





Kene fokus kepada kerja2 utama. FYP kene fokus betol2. Time is running. Study kene start. Dgr citer result nk kuar minggu depan...Tawakkal.

Wassalam
(^_^)

2 comments:

Hazwan Arif said...

budak ee pun ade skali eh?

Nasrullah Jaafar said...

Ha ah...ade sekali...
aku pun malaz nk amik tau sgt...
haha =p