Tuesday, April 14, 2009

>>3 in 1<<

Salam
3 in 1...ini tajuk post kali nih.
pe yg anda pikir bila bace 3 in 1...
byk bnde skang 3 in 1 kan...???
contoh,milo 3 in 1,coffee mix 3 in 1,buku nota 3 in 1(ade aku jumpa kat UTP nih,biase kan?),dan byk lagi la.kalo korg nk tmbah lagi,tulis dlm komen.nanti aku tambahkan,insyaAllah.hehe.

Saje mengarut skit dlm post kali nih.3 in 1 dlm tajuk post kali nih merujuk pada situasi aku skang.Saje nk state dlm blog aku.hehe.3 in 1 yg aku mksdkan ialah 3 perkara yg menjadi kerja berat atau tanggungjawab besar aku dlm satu masa ni.

2 minggu lagi,study week akan bermula.Maknenye,3 minggu lagi Final Exam utk semester ni akan berlangsung.Dan bermaksud juga,lebih kurg sebulan lagi dah nk habis semester Januari 2009 ni.Sekojap je raso.Ish3.

So,dlm mase sebulan nih,atau bulan April ni,ade 3 perkara besar yg aku kene settlekan.
1-Kerja2 Crew Developement (MEDTECH).
2-Kerja2 Logistic Pertandingan Debat Alam Sekitar 2009.
3-Kerja2 Study seperti assignment,test,quiz,projek.


Ni antara yg berat2 la.Byk lagi tanggunjawab lain seperti tanggungjawab sebagai Muslim dan sebagai anak mahupun sebagai sahabat atau rakan.

[Somewhere in Seremban.Just a little sweet memory here...(^_^)]

P/s:
-->Selamat hari jadi princess Irda.Dah 20 dah.Hehe....semoga panjang umur,murah rezki,bahagia dunia dan akhirat.Amiin.


Sehingga kini.

Wassalam(^_^)

3 comments:

cIk pEnNa said...

seremban??
kat ne tus??

princess irda said...

waah~ ade name aku. hihi~

trima kasih nas :)

Allah tidak akan bebankan hambaNya melebihi kemampuannya. insyaALLAH boleh setel sume tu. plan leklok. jangan stress sgt. ktorg ade :D

farhazoeLa said...

hai encik nash. aku terjumpe link kau. jadi, ape slhnye aku drop by..haha.