Saturday, April 25, 2009

>>Pilihan [Friendship Award]<<

Assalamualaikum...
Ni award yg aku ade janji nk bg kan...
ok....so,sape yg bg aku award ni,terima kasih sesgt.
Thankz very2 much.

So,mari kita lihat sape yg kena.................................


1- Amad Hasif --> Ni adik aku.adik angkat aku la.budak sekolah aku gak,SERATAS.skang form 5,nak SPM dah dia ni.Sekojap je rase.Suke bace blog dia sebab best,kreatif,kdg2 kelakar dan bersifat matang.Nice2.Anyway, All The Best ek Amad for SPM (^_^)

2- Saifullah --> Beliau ni lak rakan baik aku.berkawan sejak zaman sekolah rendah .Sama sekolah rendah dan sekolah menengah ngan aku.Rakan persaingan aku sejak sekolah rendah.Pas SPM,dia amik medic kat oversea,tapi aku amik engineering kat UTP je,usah kate luar negara,luar negeri aku (Perak)pun tidak.hehe.Tapi best ar UTP.Blog dia menarik sebab byk bnde yg bleh buat kita muhasabah balik diri ni.Thankz for being my best frenz.Hope,u will success there. (^_^)

3- Anis --> Rakan baik from The Titans (Group drama mase foundation di UTP).Best berkwan ngan dia ni.Aktif.Blog dia lak byk kisah2 menarik.seronok bace.Teruskan (^_^)

4- Amin Baek --> Rakan seChemi ngan aku kat UTP.Antara dak perform dlm kelas aku.hehe.Blog amin ni byk pasal isu semasa.So,kalo sape malaz bace berita,leh la dtg blog dia.Haha. (^_^)

5- Azura --> X-Labmate aku mase tahun lepas.Kawan yg baek.Sempoi.hehe.Blog dia aku jarang gak bace actually.Sowie ar Azura.yang pasti,menarik gak blog dia.Sebab macam berkias skit isi2 nya.So,kalo bace,kene paham betul2 pe berlaku.best ade kawan cam ko. (^_^)

6- Irda --> Rakan baik seChemi aku gak.Kenal sejak masuk UTP.Seorg yg periang.Happy go lucky la org kata.Hehe.Blog dia menarik dengan aktiviti2 serta sharing info dia terutama berkaitan hobi dia,memasak.Terima kasih jadi rakan baik aku. (^_^)

7- Kak Long --> This my Eldest Sister.Walaupun ni friendship award,nak kasi gak kat beliau.kakak ku yg sgt baek,prihatin,penyayang dan bertanggungjawab.Bertuah ade kakak cam beliau.Amat menyayangi keluarga.So,31 Mei ni,insyaAllah beliau akan di ijabkabulkan bersama pasangan beliau dr Kelantan.Ude (Hunter @ aku) doakan semoga ape yg dirancang berjalan ngan lancar.Amiiin (^_^)

8- Abir --> Ni lak aku kenal melalui syazwan.Rakan baik syazwan. Juga merupakan kawan baik aku sejak dia masuk UTP.Seorg yg slumber.Best ade kawan cam ko. Blog ko lak,byk bnde aku xpaham.tapi selalu je usha.haha.So,bila kita nk hangout lagi nih?? (^_^)

9- Syazwan --> SeChemian ngan aku.Kenal sejak foundation.Kawan baik aku juga.Player bola sepak yg hebat.Goreng giler2 ar. Kalo nk main futsal,ikut hati nk selalu geng ngan ko sebab best main ngan ko, ko leh bace pergerakan aku dan aku leh gak bace pergerakan ko.Hehe.Otai designer atau PnP.Bertuah ada kawan cam ko.Hope kite ade mase lagi nk jalan2 Ipoh ke,atau mane2 je la. Ko dah hafal blum jalan2 kat Ipoh ni??hehe :P (^_^)

10- Hazwan --> Ni lak bekas jiran aku mase duk V1C atau mase foundation dulu ar.Orang pantai timur. Jua merupakan rakan SeChemi ngan aku.Ish3,puji aku lebih2 lak dlm blog ko.Mane de hebat,biase2 je.Hehe. Jom maen futsal kat court V5. (^_^)

So,ini jela 10 org yg dapat award ni seperti yg telah ditetapkan dlm rules dia.Follow je la.Tapi ade sorg lagi aku nk bg award ni even beliau xde blog lagi. *lagi???*.hehe,beliau adalah.........................

**Safwan** --> Ni Special Friendship Award yg aku nk kasi.Merupakan sahabat baik aku jua merupakan Roommate aku. Orang Nogri Sembilan (sedikit sebyk dah pengaruh loghat percakapan aku :P).Very2 thankful to Allah SWt becoz dpt kenal beliau di UTP sejak MAS Jan07 lagi dan menjadi sahabat terbaik aku.Susah senang,beliau byk bersama.Sekelas ngan aku gak,Chemical Engineering. Thankz Safwan for being my bestfriend.
Don't walk in front of me,becoz i can't follow,don't walk behind me,becoz i can't lead,but walk beside me,becoz we can lead and follow each other. Ukhwah fillah, Abadan abadaa.InsyaAllah.

Ramai lagi rakan2 yg aku nk kasi award ni.tapi syarat dia 10 je,nk wat cam ne kan.Kalo nk taruk suma,penuh post aku kali nih.ramai malaz bace lak kan.hehe.So,thanks to all yg jadi kawan2 aku.

Sehingga kini,

Wassalam (^_^)

8 comments:

Amin Baek said...

syukran2..hehhe..perfom mende dlm kelas..byk tdo je aku..haha

Hazwan Arif said...

aku bkn puji..
hanya berkate benar..
hoho

Abir Abhar said...

aku slumber ke?
haha..
best gak kwn ngan ko..
hoho..

*wan terer ke men bola? hak3... lg satu, walaupun dia manusia ipoh, jgnla tny dia pasal direction kat ipoh. Fail. Dia penah sesatkan kitorg satu bas kat ipoh ni.
OOOPS.. terbocor rahsia

amad said...

hahaha...i've stop blogging...

nywy thnx 4 d award...

Nuriman said...

ape ni nash, name aku tak tercalon pon....

Saif Shah =) said...

salam'alayk nash...

thankz for da award...
nway, yg lebih ptg dr tu, smg ukhuwaah kita kerana Allah, akan kite kekal erat hingga ke akhirnya, insyaAllah... doa shbt untuk shbtnya yg lain makbul i'A.. saling mendoakan ye...

take care bro... all da best..
nak mai cni, gtau je aku... no probs bro.. ^_^

p/s : Tahniah bakal mendapat abg ipar baru.. semoga kekal hingga ke syruga... amin...

khazaidi kamaruddin said...

huhu.. tahniah kepada sume pemenang! special sgt korang!

Nash said...

To Iman--> Nak gak ek??hehe...tunggu award lain la.hehe..

To Epoi--> Okes.tenkiu.All the best pada ko gak (^_^)

To Khazaidi-->Ko pun special gak pe..hehe.Setiap org special (^_^)

To Amad--> Lar...dah stop blogging rupenye.Xpe2.Amad tetap best!!!