Saturday, May 2, 2009

>>Study Week for Final Exam<<

Salam..........
Post pertama utk bulan Mei 2009.So,start 1 mei ni,maka bermula lah study week bg dak2 undergraduate Universiti Teknologi Petronas (UTP).Tapi bg aku lak,blum start lagi study week.
Sebabnye,1 hingga 3 mei ni balik kampung.wahaha.So,permulaan study week ku adalah enjoy bersama family.Hehe..best2.............

Paper pertama aku akan bermula pada 11 Mei 2009.dan kertas terahir ku utk exam kali nih adalah 25 Mei 2009.Agak lama.Mungkin paling lama la setakat ni bg aku sepanjang aku belajar di UTP.Dengan jarak antara paper yg agak lama,harap2 sempat la study suma yg perlu.

Camne pun.jadual exam ni byk kali bg kontravesi.Ade ke patut ubah 2 paper pada satu hari.Dua2 tough subjek lak tu.Alhamdulillah.Nasib baek dah tukar balik ke hari asal.Terima kasih ACS UTP.

||CHEMICAL||STUDY||

So, ALL THE BEST utk suma warga utp utk study week ni.Wish utk final exam nanti la.Awal lagi.hehe.Gud Luck for study first.

Semoga kita dapat study dengan berkesan.Apepun,study week ni sekadar usaha kita utk hadapi final exam ni.Jgn lupe utk berdoa pada Allah SWT agar ape yg kite study,kita xlupa dan dapat jawab final exam ni dgn cemerlang.Amiin.......

Dikesempatan ni,aku nk mohon kemaafan kepada semua yg mengenali aku atas kesalahan dan kesilapanaku.Dan aku minta halalkan makan minum serta ilmu2 yg telah aku terima.Sekian.

||USAHA DAN TAWAKKAL,INSYAALLAH BERJAYA||

Sehingga kini.
Wassalam (^_^)

11 comments:

beliamuda said...

All the best jugak untuk final..

ps: macam la dak2 UTP dah start studi week... enjoy dulu.. haha~~

Nash said...

Haha...
ade gak dowh.
Xpe2...setau aku mmg study week ni utk enjoy.
Sebab study kene enjoy,baru la enjoy.haha
||ENJOY||(^_^)

Hazwan Arif said...

woi,mmg best kitorang kena belasah td..

Nash said...

Pergh...
kene belasah pe beliau???
Futsal Frenzy??
mesti enjoy kan kene belasah??
wakaka (^_^)

cIk pEnNa said...

Gud luck ya!
;)

ferumnori said...

abg nAs...
gudluck utk final exam nti..!!
haha~~

princess irda said...

gudluck2~

ajar heat btul2 tau nnt..hehe~

Nash said...

Tq cik penna n ferumnori....
Gud luck gak...

To irda: hehe..insyaAllah.Ajar aku numet tul2 gak....
~~Numet,angker.............(^_^)

Fify said...

nash..
good luck dgn study week n exam week kamu yerh..
sama2 kite strive for the success..
aminnn..^_^

كتكوت said...

gutlak for exam.. thanx 4 da help jumaat ritu.. mekasih bnyk2... smoga stdy grup kte dpt capai target.. :P.. yok... kte stdy same2... huhu

SAP Perform said...

asal tauk gamba chemistry??
tauk r gamba distilation column lenkli
hehe
gudlak nway
(^_^)