Wednesday, May 20, 2009

::3 down,2 more::

Salam...
huh..bosan tul la.xtau nk isi pe kat blog ni.tgh kering idea.

Hmmm.alhamdulillah.takat ni dah 3 paper selesai utk final exam semester ni.So,ade lagi 2 iaitu pada jumaat ni dan isnin depan.pastu,merdeka la aku dr beban exam utk sem ni.

Tapi...masih ade byk lagi tanggungjawab atau keje2 menunggu lepas tu.Huh.xpe,asalkan enjoy.

Skang ni pun,plan utk cuti dah penuh.Setiap minggu dah ade aktiviti2 yg telah dijadualkan.

Start ngan seminggu pas habis final exam...

Minggu pertama --> Majlis kenduri perkahwinan kakak aku.Tahniah Kak Long.
Minggu kedua --> Tournament Hoki Sukan Perak [SUPER].
Minggu ketiga --> Outward Bound School [OBS] kat Pangkor.Xsabar lak rasenye.
Minggu Keempat dan seterusnya --> InsyaAllah berada dirumah mengisi masa berrsama family walaupun dak2 skolah dah habis cuti diorg. :P

So,itu la jadual cuti aku utk semester ni.apepun,itu cuma plan je la.Hidup kene ade plan,baru terancang skit.kalo tak,susah nanti.hmm....cam ne pun,kite merancang,Allah SWT pun merancang.So,berdoalah semoga ape yg kita rancang baik utk diri kita dan dpt berjalan ngan lancar.

Haa...tetibe aku minat ngan mende nih.rase cam nk upgrade komputer aku ngan bnde nih.Tadaa....
[ Windows 7: OS baru selepas Vista.Dgr citer cam best.Dah kuar utk evaluation version.rase cam nk try plak. ]


Dah2,moh study.Bbasya!!!

Wassalam (^_^)

4 comments:

Abir Abhar said...

slmt study

Nash said...

Selamat Study Jua..
ke ko dah habis exam???
(^_^)

Hazwan Arif said...

aku ade 3 lagi..
lmbat nye nk habis..
huhu

Nash said...

hohoho...
xpo...
biar lambat...asal selamat....
kan3???hehe...

Selamat dr CM :P