Monday, May 25, 2009

::TammaT::

Alhamdulillah...
akhirnya...tamat sudah final exam ku utk tahun kedua,semester satu ni.habis dah 3 sem...ade lagi...5 sem.Huh.jauh lagi perjalanan aku kat UTP nih.....

So,5 mission yg wajib aku settelkan dah settle.Tapi biase la kalo main game,pas complete mission,mesti ade bonus mission utk kite kan.So,aku pun ade gak bonus mission.apekah???
Xtau la mission ape.Xspecific la kirenye.Yg pasti mission gak ar.Hari ni dan esok ade mission.
Utk bonus mission tu,biar aku sendiri je layan.haha....malaz nk bg tau org lain.

[Interface desktop aku yg baru.hehe.SEVEN MIX XP.baru tukar.syok sendiri even bnde ni(Flip Windows) dah lama org lain pakai :P]

Misi lain plak,byk lagi menanti di waktu cuti semester ni.
Antaranya dah disebut pada post seblum nih.Tapi xpe,nk taip sekali lagi.hehe

Mission 1 --> Kenduri Kahwin (my eldest sister dan beberapa sepupu aku.huhu)
Mission 2 --> Hoki Super
Mission 3 --> Outward Bound School (OBS)

ni la 3 misi utama utk cuti semester kali ni.Setiap misi tu plak.ade sub2 misi tersendiri.Wah,byk nye misi aku.tapi ok gak,sekurg-kurgnye cuti aku dah ade rancangan.Best2.xsabar nk wat misi hari ni dan esok.hehe....

So,aku dah ade plan cuti.anda pula bagaimana????

Tepuk dada,ketuk kepala,jentik telinga......sakit2 belaka :P

Wassalam (^_^)

4 comments:

azrul said...

wah!!!bgus2 ade prncngan...
:D

*pinky *winky *specky said...

doakan aku plk yang x abs2 exam ag nih
huhu~~

kucheye said...

nak main super gak....hahhah~

Saif Shah =) said...

salam'alayk...
tahniah nashhhh, dh hbis exam....
bahagianyaa...

alhamdulillah, aku tgh struggle till the end nie... di smpg ujian2 yg mndtg, ttp kena terus bergerak ke depan jugak kan...

ok, take care...

p/s : sory, xsempat nak mnjwb segala tag dan award yg diberi... nnt ingatkan aku ek... hehe ^_^