Wednesday, May 6, 2009

:: Tagged ::

Salam.......
Minggu ni actually busy ngan study atau preparation for final exam,tapi xpe la.Nk kurgkan tekanan study punye pasal,aku jawab tag ni yg diberi oleh Amin Baek MU dan Nuar si perform sambil senyum2. Senyum kan salah satu motivasi diri.Jom,jawab tag.

1.Adakah anda terasa anda hot?
-->Ade la skit sebab tgh minum air kopi ginseng panas yg baru dibancuh.Ginseng memanaskan dalaman badan.Huh.

2. Upload gambar kegemaran anda

[Naruto]
3. Kenapa anda suka gambar ini?
-->Kerana aku folow komik citer dia ni. :P

4. Bila kali terakhir makan pizza?
-->Entah la.Mane nak ingat.Lama xmakan.Xselalu pun.

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
-->Cinta by Nitrus (just try dgr dr pendrive Zakwan Sahak)

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
-->Try nk study Numet yg blum habis lagi nih.Byk lagi nih.Fokus2.

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
-->Nashunter.sejak akhir2 ni,aku pun xtau la pasal pe ramai sgt panggil aku nashunter.username je utk gtalk.Tapi dah terlekat lak nama tu.adeyh.
Nash + Hunter = NasHunter

8. Tag lagi 6

1- Khairul Helmi
2- Saifullah @ Epoi
3- Hazwan @ Beliau
4- Azura
5- Irda
6- Khazaidi @ Eddy

9. Sapa No 1 pd anda?
-->Junior SERATAS @ Brother

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
-->errr....biarlah Beliau membuat kenyataan akhbar sendiri.Hehe

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
-->Seorg pelajar UTP yg periang,ceria dan happy2.Sama cam no 4 tapi bukan labgroupmate dan statemate (dia ni Terengganu).

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
--> Pelajar UTP gak.Coursemate,classmate,labgroupmate,Studygroupmate and Statemate (Perak) :P

13. Siapakah orang nombor 2?
--> Seorg sahabat yg plg lama bersahabat dgn aku.Kini,beliau di laluan Medic di Poland dan aku di laluan Engineering di UTP,Perak.

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
--> Bro,jawab tag nih.Jgn lupo.Jaga diri bebaik.Happy selalu (^_^)

So,sampai sini je tag.
Sehingga kini.

Wassalam(^_^)

4 comments:

Amin Baek said...

no 5 kelantan???bukn ganu ke??na na na na ganu kite....haha

princess irda said...

amin. aku fleksibel la..

duk terengganu, tapi asalnya kelantan..

hehe~

tag tag tag..

nnt ak siapkan skali dgn zura punye ekh :P

Hazwan Arif said...

aku dh buat la..
huuhu

Amin Baek said...

ceh..fleksibel??xde2..xsetia tol irda ni..tgk aku..MELAKA FOREVER!!.haha