Saturday, May 30, 2009

::New Record......Congratulation::

Salam....
Baru2 ni dak2 Chemi Jan07 telah memecahkan rekod baru utk Google Group nya dimana topik yg dibincang telah mencapai 1000 balasan atau replied.Hoho.Tahniah utk merela semua (termasuk aku :P)

Disebabkan tahap keboringan yg mencapai tahap dewa setelah tamat final exam,dak2 yg aktif ber GG telah mengeSpam dlm GG.dan hasilnya......1000 replied!! (kire byk ar dlm mase seminggu je)

|| Page google group Cheme Jan07 ||

|| Haaa...nampak tak yg tgh tu...1000 balasan ||

Hmmm.saje je post kali sini pasal bnde ni.maybe biase je bg sesetgh pembaca.Tapi sebagai warga ChemE Jan07,gangga gak ngan pencapaian ni.Haha.Tahniah weh!!!sampai kene amaran ngan Google Group server la katakan demi mencapai rekod ni.Siler ke blog ni (Irda) utk maklumat lebih lanjut pasal warning nih.Haha.lawak2 :P


Archive

Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2009
656 150 724 2667









Top posters
This month
340 AminBaek
318 Nashunter(^_^)
285 Muhammad Hanifi
192 lipan the malicious
140 Ce_Saf Atan
125 mohd hafiz mohd amadzun - CE
122 wisdom.c...@gmail.com
114 Ce_Syazwan_Syaz
93 Faris Al-Muhandisu
82 hazwan arif mohd yusof - CE

All time
551 AminBaek
391 Nashunter(^_^)
366 Muhammad Hanifi
310 lipan the malicious
198 mohd hafiz mohd amadzun - CE
195 Ce_Saf Atan
184 Ce_Syazwan_Syaz
164 wisdom.c...@gmail.com
144 hazwan arif mohd yusof - CE
127 Ce_Yuyue

So,takat ni je.saje je nk isi blog sementara duk sibuk ngan persiapan majlis perkahwinan kakak aku mlm ni ngan esok.Semoga ape yg dirancang berjalan ngan lancar.Kepada pihak2 yg dijemput,dtg jgn xdtg kenduri ni ek.jumpa kat umah aku ek.

Wassalam (^_^)

4 comments:

Hazwan Arif said...

nama aku pun ade..
haha
bangga2..
tp aku x post ape2 smlm sbb pegi ipoh..
huhu

penaberkala said...

ok la tuh yau msk top ten,haha
tanpa dak2 ni,xmeriah gg cheme 07

SAP Perform said...

yeah...
aku pn ade dlm top posters!!!
;)

beliamuda said...

haha.. bagus la berjaya pecahkan rekod.. tu blom melibatkan lagi 85% dak cheme (main tibai je angka tu)...

~~di manakah ranking saya.. hehe