Friday, May 22, 2009

::The Last One::

Salam...
Pagi td,selesai sudah paper ku yg ke-4 utk final exam semester ni.
Kire ade 1 je lagi sebelum tamatnye musim perah2 otak utk semester ni

Alhamdulillah,utk 4 paper yg before ni,aku rase bleh la jawab.aku rase la even byk je tinggal xjawab.tapi sendiri tau tahap mane study tu.So,paham2 sendiri ar.Tepuk dada,tanye selera.

[ 1- Study2....byk lagi xcover nih ]
[2- Adeyh,bowing la plak ]
[3- Uhuh...menguap plak.adeyh,sodap kalo de bantal nih ]
[4- Tido sat. (tido 4-5 jam)]


Baru bace brite ptg td.Akhirnya,DS Ir.Nizar kalah di mahkamah rayuan dlm penentuan siapa MB Perak yg sah.Mungkin satu satu kesedihan bg aku sebagai rakyat Perak kerana beliau yg sudah lama diterima rakyat (Beliau ADUN tempat aku,Manjung[Pasir Panjang]) telah di singkirkan dr memimpin kerajaan Perak melalu jalan yg agak xbest utk diterima.
Xmo komen pnjg pasal ni,sensitif dowh.Yg aku tau,aku xbrape best membace brite sedih ni.

So,isnin ni,9-12 pm adalah paper terakhir aku utk sem ni.Paper yg plg aku cuak utk sem ni sebab xpaham sgt.Aku rase dak2 lain yg sama class ngan aku pun cam tu.hmm...PHT2.

Anyway,jom kite study.Cam ne cuak sekali pun,study tetap study.Bbasya!!!

Wassalam (^_^)

10 comments:

penaberkala said...

btol2..sbjk plg tough utk sem nih
hrp2 pakcik lwin baik cam pakcik farouk n pakcik tm
btw.good luck nash utk last paper ko
ak 2 paper lg,hoho

farhazoeLa said...

selamat menjawap peperiksaan paper terakhir nash!

Hazwan Arif said...

pht itu pahit..

Amin Baek said...

memg pahit

FaReAsT AL-MuHAnDIsU said...

Sangat PaHiT wei... x reti mnde ni! adess ka... jumjumatuka betoi..

btw, sbg rakyat Kelantan yg aman damai, aku pun turut tumpang sedih, simpati dan marah dgn apa yg terjadi.. so aku nak laung sorg2 kat cni..

TURUN NAJIB!

كتكوت said...

y pahit akn manis jua akhirnye~~ (cm tjuk lagu r plak rasenye) hehe

SAP Perform said...

ade x lauk yg sedap makan klu pahit??
puas aku pike dr td tp x dpt..
hm..

Nash said...

haha..
tq suma...
All The best gak kat korg suma utk paper PHT ni....

Lauk pahit yg sedap???
PHT ar...hehe

beliamuda said...

Bila baca Ir Nizar kalah dalam rayuan tu, rasa tak best la jugak. Pstu, tahu2 pulak ADUN Manik Urai, Kelantan meninggal dunia semalam...

jom studi PHT~~

كتكوت said...

ad.. sayur peria.. even pahit tp sdap (pd ak r) even dh tahu pahit, tp rase nk mkn jgk... haha