Sunday, April 19, 2009

>>Lately<<

Salam....

Lately,semalam,ade karnival sukan UTP.hari pun ade gak.minggu depan pun ade gak.Closingnye 29 April ni.

So,semalam aku mewakili Course Chemical Engineering Contigen dalam tournament hoki. Kire ok la dapat no.3.Itu pun ade la sebabnya yg amat2 mengecewakan.Kalo tak,insyaAllah bleh gi final kalo ade rezki.Xpe la,bnde dah lepas.Redha je la.Tahniah la pada Team Mechi sebagai johan ngan Team BIT sebagai Naib Johan.Kalo de rezki,kite jumpa lagi di tournament yg sama di tahun hadapan.

Lately,byk assignment,quiz dan juga test.Minggu ni,iaitu start hari selasa sampai la jumaat,ade test ngan quiz.So,semoga aku dan sahabat serta rakan2 aku dapat menjalani test dan quiz dgn baik dan mendapat keputusan yg cemerlang.

Lately,byk kali gak berlaku salah paham antara aku ngan dia.So,aku minta maaf sesgt diatas ape yg berlaku.Semoga selepas ini,kita akan lebih memahami anatara satu sama lain.Semoga persaudaraan yg telah lama terikat ni akan kekal sehingga akhir hayat malah sampai di akhirat kelak.Amiiin.Friendship Forever.

Lately,dibawah ni gmbr latest la.Ni adalah semasa KickStart Night utk Komiti Pertandingan Debat Alam Sekitar 2009 Antara Universiti.

[Safwan dan Nash,posing bersama Acap yg telah ditransform menjadi Robot Alam Sekitar.Dapat naib johan utk mlm tu.Tahniah Acap (^_^)]

So,sehingga kini utk gebang2 kali ni.pas ni nk bg Friendship Award lak.Tunggu ek.Kite lihat siapa yg dapat..hehe

Wassalam(^_^)

3 comments:

beliamuda said...

banyak betul lately nya... huhu~~

Saif Shah =) said...

salam...

nas, ape kaba?? lame xdgr cite...
hopefully trus success di sana.. study molek2... balik nnt ak nak jump ko kay...insyaAllah ^_^
doakan ak kat cni...

Nash said...

Epoi,aku alhamdulillah,sihat2 aje...
nk dekat final exam ni,doakan kejayaan aku ek..
Aku doakan ko sentiasa selamat dan berjaya kat sana..
jaga diri bebaik..
K..balik je malaysia,roger aku...
kite hangout mane2..k (^_^)