Friday, April 3, 2009

>>Hoki 2009<<

Salam......
Akhirnye dapat gak idea nk isi pe blog ni dan ade mase nak isi.

Just a short one,hari ni aku akan ke Seremban utk tournament hoki MMU Open.So,doakan aku selamat pergi dan selamat balik ke UTP.Then,doakan kejayaan team aku utk menang dalam tournament nih.

[Our current collections.Nak cukupkan suma.Cepat2,sape nak kasi hadiah pun boleh :P]

Dan,dalam mase yg sama,ade beberapa test dan quiz menunggu di minggu seterusnya.Waa...bla mau study maa??entah la.tawakkal je la.Usaha setakat yg mane mampu.Roommate,tlg ar aku!!!!Plizzz.....(^_^)

That's all.

P/s:
-->Nak balik umah!!Cam ne ni??ade cadangan??


Wassalam(^_^)

4 comments:

Hazwan Arif said...

cadangan..
hermm..
stat enjin kete..
trus blah..
haha

cIk pEnNa said...

adehh..
agak lama x singgah blog nih le..

selamat berhoki ye!
;)

beliamuda said...

ingatkan ko dah tak main hoki...

creamypuff said...

alah nas, ko kan all-time juara hoki sekolah. kesayangan cikgu ape ek name die..cikgu sukan tu..hehe all the best!