Tuesday, June 16, 2009

:: Seminggu Sebelum OBS ku ::

Huh....lagi seminggu baru akan gi OBS.

Skang ni aku duk ngah plan pe nk buat...
siyes ngah boring giler duk umah.
dak2 dah mula sekolah.adeyh....

Anyway,ni antare aktiviti aku kat umah dlm mase seminggu nih.......

1- Makan
2- Tido
3- Solat (dah tentu wajib)
4- Maen bola sepak ptg2 ngan bebudak kat padang.
5- Service kete.
6- Maintenance kete.
7- Task treasurer DAS 09. (Debat Alam Sekitar)
8- Gi kenduri kahwin sedare mare atau anak kengkawan parents aku.
9- Lepak2 ngan geng baru,dak2 Pasir Panjang (tempat Dato' Seri Ir Muhammad Nizar).
10- Surf internet.
11- Spam kat google group.
12- Online n chat ngan sesape yg tgh online dan sudi chat ngan aku.
13- Usha2 blog.
14- Kemas2 umah.
15- Tlg mak ngan ayah aku kat umah mahupun kat mane2.

|| 7 pasangan pengantin bersanding serentak. Ni antara majlis perkahwinan teramai yg aku pernah hadir. Mantap2. Muda2 lagi suma tu. ||

Dan byk lagi la aktiviti aku.Nampak cam xbowing duk umah.Tapi ni la antara cara2 aku nk isi mase yg ade sebelum aku gi OBS nanti.Boring.

So,sesape ade cadangan lain utk aku isi mase2 yg ade ni dgn berfaedah???

Sehingga kini...

Wassalam (^_^)

10 comments:

oneofakind said...

7- Task treasurer DAS 09. (Debat Alam Sekitar)

? aih. ko komiti DAS ke...?

azrul said...

senget nye dqeen..x tau plak..

ape kate..ko g keje??hhahah~

tengku Anis said...

nash... jom bpoye2 kat tganu. haha

oneofakind said...

azrul: haihhh. nmpknye terbukti aku xknal komiti2.

(sori nash, menyemak kat page ko..aahaha.)

Nash said...

Haha...
azrul ngan diqeen..
korg ni de pape ke??hehe....

anis : jom2.... :P

كتكوت said...

jd cikgu driving ak meh..haha.dh lbey stahun rasenye xdrive.. :P

Nash said...

Jadi cikgu driving ke driver ko??
haha.....

ko dah ade lesen kete ke??
:P

beliamuda said...

aish.. ko patut baca buku la.. amacam? hehe~~

oneofakind said...

nash: msti la ade ape2. hehe.
azrul head technical DAS, aku asisstant dia.

ahahaa.. :D

along rufaidah said...

zura: yeah..kite same~ dh hmpir setahun lesen tu tersimpan rapi je dlm purse...tak pernah drive jgk

anis: semua org yg boring duk rumah..semua die ajak g tganu..hehe

nipi: buku? depend jenis ape jgk tu..hehe. so far berjaya hbskan 3 buah novel..tu je.

nash: haha..buat gaya blog sendiri pulak kt sini. sorry2. countdown obs: 2 hr lg!