Thursday, July 30, 2009

:: Logistics Department DAS09 ::

|| This is us. Logistics Das09 The Best!! ||

Logs DAS09 adalah pengalaman yg best dan menarik bg aku kat UTP setakat ni.Ahli2 yg sempoi2 serta advisor yg mmg mantap.So,ni ade sedikit testimonial atau kredit khas buat ahli2 Logs DAS09:

1- Izzat (Head) > Mula2 kenal ko,gaya cam kerek je.Interview aku pun cam nak xnak je sebab ko duk layan laptop ko je mase interview aku tu.hehe.tapi ko mmg best. Ketua logs yg bertanggungjawab. Best kenal ko. Thankz so much (^_^)

2- Safwan (Assistant Head) > Harap2 penyertaan aku as komiti Logs DAS09 ni membantu ko. Ko mmg EC yg mantap. Bekerjasama ngan ko mmg suatu yg byk mengajar aku serta membantu aku.Ko mmg deserve utk menjadi EC mahupun HICOM. Bangga ada rumate cam ko.Thankz Wan (^_^)

3- Naz (Secretary) > S/u yg bagus.mula2 kenal,nickname dah sama2. Adeyh,terpaksa gune nickname Nash sebab xnak kompius ngan ko.Hehe. Tapi last2,dak2 Logs panggil aku Nas gak.Nas rumate dan Naz izzat.hehe...papepun,minta maaf kalo byk minta tlg ko wat surat itu dan ini.Tapi ko mmg bagus.Wat kerja ngan baek.teruskan.Chaiyok Naz!!!moga kaki cepat sembuh (^_^)

|| Yeah!!!!dah habis dah DAS09 ||

4. Leplop > Seorg yg pelawak. Pandai wat lawak dan sporting je lawak2 dia.Sempoi je. Walaupun gaya cam blur je,tapi keje mantap.Bagus2. Kenangan jadi Stage Man ngan ko mmg satu pengalaman jaga stage yg xdpt aku lupekan kot.Lawak tul la.haha.Thankz Leplop (^_^)

5. Jonsen > Juga seorg yg pelawak. Ditambah plak ade Leplop.Korg dua mmg bleh test masuk Raja Lawak ar.tapi xtau ar kene singkir ke tak.hehe. Ni pun byk membantu aku.Tq jonsen. Moga kaki tu cepat sembuh.Bleh lak ko sagat jalan sehari before event DAS09 ni.Adeyh..xde bnde lain ke ko nk sagat ngan lutut ko tu.hehe. Get well soon (^_^)

6. Ariff > Sorg vokalis yg penyenyap. Disebalik diam2 ko,ko pandai menyanyi ek.Bakat yg menarik.tapi ko xpernah tunjuk bakat nyanyi depan aku.Jom,gi karok (karoeke) jom. Senyap2 pun,kerja ko settle.bagus2. Senyap2 ubi berisi,senyap2 ko isi perut.haha..xde kaitan.Papepun, good job.Thankz a lot (^_^)

7. Aqilah > Adeyh.Terlepas lak sorg ni td.Budak kecik sorg ni la.Sowie2. Patut rase cam xlengkap je.Hehe. Seorg budak yg periang,rajin dan asyik kene buli ngan Brother Nas dan Saf.Keh3. Suka kuar jejalan. Plg best mase gi "Cameran Highland" kat Taman Maju.hehe.anyway,keje ko bagus.Keep up the good job!! (^_^)

8. Abg Sayuthi (Advisor) > Last but not least,our beloved Advisor. Mula2 nk contact dia mmg cuak gak ar. Before ni biase je deal ngan beliau.Tapi cuak2 gak sebab beliau mmg bergaya ganaz.hehe.gurau2 je abg sayuthi.Mula2 kalo call dia,mesti kene perkenal diri dulu. skang xyah dah,beliau dah tau sape tepon.So,tepon je beliau,trus je ckp nk ape.hehe.dah save no tepon aku kot dlm henpon beliau.Advisor yg best,sempoi seta berdedikasi. TQ so so much (^_^)

So,minta kesempatan ni,nk mohon maaf atas segala kesilapan selama kita kenal dan bekerjasama as a team ni.Mohon halal makan minum sebab kan suma org kene belanja kan.Ade bape org lagi xkuar duit lagi ek Izzat???hehe..jumpa mase post mortem nanti :)

P/s : Cam ne lak aku pada korg??sile beri sebrg komen utk aku perbaiki dan improve diri yg tak seberapa ni. (^_^)

Sehingga kini,
Wassalam (^_^)

8 comments:

AqilahSuhaimi said...

weihh. xder nama aku. biar ar. :((

` said...

Haha tu lah pasal!
Camne leh lupa ni?
Ish ish ish

Nash said...

Haha..
sowie2 qilah.
patut la cam xcukup je td.terlupo lak.
ko kan budak kecik,hehe....terlupe lak adik kecik sorg nih..keh3...
dah masuk dah.... (^_^)

Nash said...

Ariff,add la aku kat blog ko... :P

Abir Abhar said...

sweet..
hehe

keyna.na'im said...

eh2..jumpe gak belog ko..
haha..^^

Izzat Yunan said...

oi..saper kerek haaa??
hehe

AqilahSuhaimi said...

izzat fauzi yg berambut 'hebat' tuh kerek~~