Thursday, July 23, 2009

:: Saat2 Persiapan DAS09 ::

Salam.
Seminggu sudah MAS July 2009 berlalu.
Seminggu sudah kelas bermula.
Seminggu sudah penantian ke hari yg ditunggu2 iaitu, Pertandingan Debat Alam Sekitar 2009 (DAS09).

So,kat sini share skit kenangan2 sepanjang persediaan yg telah dilakukan oleh komiti2 DAS09 terutama Logistics Department.Mari kite imbas bersama................

|| Masuk2.cepat2.dah nak start exam ni..... : Pekerja2 sedang masuk ke Test Room Block N utk angkut kerusi ||

|| Posing kat Main Hall.Kamera enset atas meja bulat 5".Xcukup besar utk 10 org katenye?? ||

|| Bentang2 je karpet merah,pnjg ni je??adeyh...sesuai jadi tikar terbang je bab kata Leplop,pilot tikar terbang nih ||

|| Ni antara anggota2 Logistics Department DAS09 yg sempoi2 dan mantap2,org ngah briefing kat depan,kitaorg posing kat blkg. :P ||

|| Yea....dah dpt nametag.Mahal ni.Xtau lak harga dipasaran bape..limited edition nih ||

|| Ni nametag kitaorg. Hijau utk alam sekitar ||

|| Kotak Usher. alahai...kuat nye diorg angkat kotak2 tu.Ish3.agak2 bape berat ek??berat kotak la...bukan orgnye.. :P ||

|| Gambar2 ni adalah mase kitaorg pasang banner DAS09 kat jejantas depan UTP tu. Tgh2 mlm buat keje. ||

|| The 6 Heroes. Ni suma dak2 logs Boyz. Kuat2 belaka ni terutama yg nmpk kepala je tu.Plg kuat tu ||

So,takat tu je la sebahagian gmbr2 persiapan DAS09 utk keje2 department aku iaitu Logistics. Meletihkan tapi seronok wat keje.Papepun,aku harap DAS09 ni dpt ditamatkan dgn jayanya. Ade sorg lagi ahli Logs xde kat dlm gmbr2 ni sebab dia sakit kaki mase ni.Nazehah namanya.Panggil Naz jugak.Anyway, dah seminggu kelas bermula,tapi ape yg ade dlm kepala adalah the big ZERO.Xtau dah blaja ape dah.Rindu nak masuk kelas balik rabu nih.
ALL THE BEST DAS09!!

|| Safwan : Nas : Syazwan. Merah2 belaka. kitaorg bertiga dah beberapa kali terpakai baju sama tema.hehe...dah ade chemistry disitu :P. Anyway,nk balik kelas!!!!DAS09,cepat la tamat...hehe ||

Sekian.
Wassalam (^_^)

2 comments: