Tuesday, August 18, 2009

:: ConvoFair ::

Salam..
Sekian lama xberupdate,hari ni baru la nk kemaskini skit.
Weekend bebaru ni,ade event yg besar gak kat UTP iaitu Convocation beserta Convofair 2009.So,best la gak sambutannya.

Mcm biasa,setiap kali Convo ade artis akan wat performance pada malam hari.Kire mcm konsert ar.Kali ni,artis yg bertuah utk dijemput ialah Amy Search dan Aizat AF.Amy perform hari sabtu manakala Aizat AF perform hari ahad.Berdasarkan pemerhatian,mmg org lama mempunyai pengaruh yg lbih bsar.Mmg rmai giler org tgk dia perform mase mlm tu berbnding pada malam Aizat AF perform.Namun,Aizat AF mndpt sambutan hangat dr kaum Hawa yg kadang2 ade yg sampai hilang kawalan diri.Adeyh...behave2.Jerit2 xtentu pasal. Ni la antara keburukan konsert.xpo la.dah buat,join je la usha2.


|| Aizat AF ||

|| Amy Search ||

Secara ringkasnya,convofair kali ni agak menurun skit kehangatannya berbanding yg lepas.Maybe sebab kurang gerai,kurang game dan juga efek H1N1 yg sedang mengganaz kat seluruh dunia ni.Hmmm..papepun,tahniah pada semua komiti yg menjayakan event ni.

Papepun,aktiviti aku mase convo ni pun just jalan2 ngan housemate aku, Safwan,Syazwan ngan Faiz.Tempat yg plg xdpt lupe yg telah kami dilawati adalah pameran FRU. Aku pakai suit dia.Siyes panaz.Dan aku rase bnde tu juga membuatkan aku rase xbrape sihat skang.Bawak penyakit.adeyh...Ujian...............

|| Bergambar sat besama FRU.tu patung je.so ade 4 org,1 patung la.bukan 5 org. ||

So,sampai sini je.Xlarat.badan xbrape sihat.Xnak jumpa doktor sebab nanti kene pi Duyong (kuarentin).So,layan je la.Ok je..xteruk pun.Xleh manja2 diri ni sgt.Tapi tanggungjawab pada diri tu tetap kene jaga.Doakan aku cepat sembuh ek.

Wassalam (^_^)

4 comments:

كتكوت said...

ptot r ko asyik pejam je dlm kls td,xsihat ghupenye..hehe..ble lg nk duk old V5 2 nas.. bole mngimbau knangan tyme foundation 1st dlu.hehe

beliamuda said...

adeh, tak sihat gak ke?

~~pukul bpe yek skg neh?

cIk pEnNa said...

aizat!
amy search!

aduhaiii...
;)

niena tsurara said...

tak sihat ke nas?ala siannya.better ko g klinik.kalau kena kuarantin, at least kat old v5 tu ada gak pak guard jaga.dorg hantar makanan, jenguk2 ko.=)