Monday, May 24, 2010

|| 8 hari ||

Alhamdulillah.
Selesai sudah 3 papers final exam ku.
Ade lagi 8 hari utk paper yg last iaitu Process Plant Design (PPD) pada 2 Jun.
So,ape nk wat ek?nanti tunggu la update.

Tetibe nk share ape yg aku tgh minat skang ni....

1- Movie - Baru pas tgk The Fourth Kind.Citer makhluk asing culik manusia.Menarik gak,tapi kene hati2 bab akidah kat part last nanti.....bleh la try tgk...cuak giler.




2- Picture - Ni gmbr yg aku suka. Sebabnya,ni sahabat aku merangkap juga rumate aku,Safwan.Gmbr ni diambil mase Dinner CJ7 oleh rakanku Faiz (FirstForay).



3- Song - Celine Dion -I'm Alive. Sebabnye ni lagu tema montaj Appreciation Night MEDTECH 2010. Bestnye montaj tu.Menyentuh jiwa.Thankz Syazwan for the montaj.

4- Quote -" It is neither flesh nor blood but ♥ HEART ♥ that make us family."
Quote ni menerangkan relationship antara dak2 MEDTECH.Love you all. (^_^)

Pas ni xtau nk wat pe. Sebelum start study balik, macam2 plan nk wat.Ape ek?tgk la nanti.haha

Wassalam (^_^)

5 comments:

Hazwan Arif said...

jgn stdy lagi..enjoy dlu..hak2

btw,thanx 4 de cpdc tutorial :P

Nash said...

hehe...mmg plan macam2 ni...
keh3...
oho...bila ko pakai??haha
xpasan pun..
no probs (^_^)

Mrs Camillo said...

hopefully sampai beranak pinak pun maseh rapat mcm ni. :') amek gambar 2 2 isteri kiri kanan.nice2

heh maksud aku, sorang bini kau. sorang sap punye. ;p

Nash said...

haha...insyaAllah...
BFF...
sorg satu la kirenye...ingat ke dua2 tu........
haha :P

along rufaidah said...

yep zai..exactly what i was thinking
jgn lupe tau nash...gathering raya bersama anak bini sambil bukak kisah2 lama ;)

nk dua2 jgk tu..erk

- tak sabar nk buat reunion cj7 thn 2020 (hehe..tibe2 rasa mcm nice pulak thn tu) -