Monday, May 17, 2010

|| Guru ||

Salam.
Semalam adalah sambutan hari guru.Jadi,aku mengambil peluang utk mengucapkan selamat hari guru kepada guru2ku melalui facebook.So,ade reply yg sgt2 menarik perhatian aku.ni haaa.....

Haha.....teringat balik nostalgia di zaman sekolah. Begitulah kebanyakan cikgu aku bila komen pasal aku. Mmg aku kuat tido dlm kelas. Sampai report kat parents aku mase amik result exam. huahua. -_-

Anyway,final exam dah bermula.Cuma aku je blum.rabu ni baru start exam.
Pada rakan2,maaf kupinta jika ada salah silap dan terima kasih for everything.

All the Best (^_^)
Aal Iz Well (^_^)

Wassalam (^_^)

6 comments:

nifi a.k.a beliamuda said...

dari dulu lagi rupanya.. ^_^ tpi maintain perform~

~izzati amri~ said...

mcm imam as-syafie~

huhu..

Nash said...

Dr sekolah rendah lagi kot...haha :P
InsyAllah.Alhamdulillah. (^_^)

Mcm Imam as-syafie?erk...
(^_^)

Kaklong @ Izan said...

Uittt...samelah kite ude...
Kaklong pun selalu gak tertido dlm kelas...tp ms sek menengah rendah...time2 form1...haha...
Bila mak ayah dtg ambik report card...cikgu ngadu kat mak ayah...haha...
Nasib baik result ok...maintain baik punya...taklah kn marah....

along rufaidah said...

padan la..it's in the genes rupanya.
sampai skrg tido2 dlm kelas...tp perform je
mmg imam syafie sungguh la

Nash said...

Hoho..genetik rupenye...ayah pun penah citer,siap lawan2 sape jatuh pen dulu mase dlm kelas.. :P

Ingat mase kelas pertama kat SERATAS,kelas pertama kot dah tido.huahua...kejam2.

Tu la,alhamdulillah.dpt maintain.kalo tak,mmg dah kene dah.
Siap ade ustazah panggil ke bilik guru,tanye rahsia cam ne leh jd gitu.huhu....

papepun,semua tu kuasa Allah swt.
Subhanallah wal Hamdulillah. (^_^)