Wednesday, May 26, 2010

|| Picture of the Day ||

Salam.
Kelmarin pi jog kat tasik UTP bersama rumate,faiz dan family abg aku.So berjumpa la ngan anak buah aku sekali,Miqdam.Rindu nye kat dia. Dah bergigi dah beliau.ade 4 btg.comey2.

So,faiz ade bawak kamera DSLR beliau.So,ade snap skit gmbr. Dan gmbr yg plg menarik yg aku nk share ngan korg ni haa......very2 meaningful.bg aku la....korg rase cam ne?ape yg korg paham bila tgk gmbr nih???

|| Safwan & Miqdam ||

Pastu esoknye pi lunch kat TG Corner kat Taman Maju dgn family medtech. pas makan,tah cam ne bleh terkeluar nk pi tgk wayang.So,ptg tu gak kitaorg gerak pi JJ.So,tgk la citer Shrek Forever After. Kelakar giler citer tu. Tapi yg lebih best dr tu adalah,hangout bersama family medtech dihujung2 sem ni sebelum gi intern. U all make me happy. (^_^)

Next,nk gi mane lak??? :P

Wassalam (^_^)

3 comments:

Kaklong @ Izan said...

Maknanya...safwan dh blh jadi bapak orang...haha...blh wan...?

SaFwaN said...

hahahah....
bapak org?...boleh saja..
kak long carikan la calon kat ILIM tu... :P

火吟 said...

世間是非,要如水泥地般水過則乾。.........................