Tuesday, November 25, 2008

....||Auto Show||....

Assalamualaikum...
Ahad ari tuh,family aku ngan 2 family sedare aku berkelah di Teluk Batik,10 minit dr umah aku. :)

Plan asal ialah utk golongan2 muda atau remaja2 cam aku je....
tapi disebabkan bunyinye cam perkelahan utk kuarga,so satu family trus gi xkire tua atau muda malah kanak2 yg blum cukup umur pun ade... :P

Plan asal ialah kami,golongan2 muda ini nk usha Auto Show,iaitu pertandingan makeUp kete.
aku xpasti ade berape kategori,tp berdasarkan pemerhatian aku la,ade mekap body kete,make up speaker n mekap kedua-duanye sekali.

Aku pun xtau nk bg komen pe,aktiviti ade kebaikan dan keburukan gak ar.
Bnde ni anjuran Rakan Muda. So,byk2 la group2 permotoran dan perkeretaan turun pdg mempamerkan hasil seni masing2.

Ni ade beberape picture yg sempat aku snap....

[ Kategori Speaker: Aku pun xtau nk kate cam ne...tp bnda ni la menganggu ketenteraman awam kat Teluk Batik tuh...bising xingat..ni bleh aku dikategorikan sebagai Speaker Boleh Ubah atau Portable Speaker sebab speaker ni bergerak merate-rate~momokak jo Kancil nih...]



[Kategori Make Up Body: Pintu dia xleh tahan ar,leh tolak ke atas. kete Satria je kot... Kalo duit dia makeup tu beli kete yg btul2 leh buat pintu cam tu,kan bagus :P ]

[Kategori Make Up All Part: kalo la body dia emas btul,sekejap je kete tu duk situ...kikis skit bawak balik jadi ar...hehe :P]


[Kancil ni agak menarik perhatian aku,comel gak :)]

So,pas usha2 tu aku balik ar.Pi nye pagi,baliknye ptg.Yg lama nye berendam.SunBurn overdose gak ar.Huhu...Yg pasti,berkelah bersama kuarga tu BEST!!

Sehingga kini,Wassalam(^_^)

4 comments:

pEnNa said...

vivac club ade gak join autowhow ari tuh kat teluk batik..
tp x join le..sebab area northern..
;)
tapi,
sedar hang tuh sangat la suke akan benda-benda gini..
;)

Nasrullah said...

Hoho....sedar sy cuke bnde2 cam nih??
cam ne leh sedar??
hehe :P

pEnNa said...

aishh..silap taip la dak tecik..
;)
sedara hang..
mukan sedar hang..
;)

Nasrullah said...

owh....ye ker..
okez2...
(^_^)