Monday, November 17, 2008

...::COD:::.....

Huh!!....
Baru je td habis COD4..........
Ramai tertanye-tanye bila aku letak status gtalk ngan YM aku..COD

Ni nk habaq skit la...COD tu ialah Call OF Duty.....
Asalnye dr nama satu game perang..
Tapi aku adaptasi dm kehidupan aku skang...
Kite ni byk duty sebenarnye kan...
dan sentiase ade Call Of Duty...
Dalam keadaan skang,aku specifickan duty aku ialah Duty Menjawab Soklan final exam... :P

[ Port Study: Ni la port study aku sepanjang sem nih...sem depan dah xduk sini dah...bye2:) ]

Duty la kan....ade 5 paper...so 5 call of duty.....COD5
Baru td COD4 atau tugas aku ke4 atau paper yg ke4 atau gak paper Structured Programming (SP) telah selesai.So,tinggal satu je lagi paper esok...

COD5 -->18 Nov 2008 -->2.30pm-5.30pm-->Main Hall------>The Hardcorest Once Subject for me...:P-->Material Energy Balance (MEB)....
All The Best dak2 Chemi 1st year 2nd Semester suma.....

So bersedia 2 perkara penting utk esok-->1. Study for MEB 2. Kite enjoy!!! :P

Sehingga kini..Wassalam (^_^)

5 comments:

princess irda said...

laju je nas ek..

MEB j lagi..

wargh~

ganbatte ne, nas :)

Nasrullah said...

yup...
ganbatte2!!
Bbasya!!:)

katkut said...

wah xleh bla btol wallpaper dekstop 2....macho n nmpk tough beb...wuuu~~~~ klo tau awl2 dlu, ak suh ko je wat sme exp fluid 2..haha

Nasrullah said...

Haha...Zura2..ish3...
tu je ko tau..keh3...
mane de tough..kering je tu..hehe :P

katkut said...

bdk2 ni ckp mayb stick 2 da same grup..so, kne r ak bodek awl2...haha