Wednesday, December 2, 2009

|| Aktiviti Cuti di Rumah ||

Salam.
Huh....dah balik umah pun,cuti,tapi still xtau nk update blog.
hahaha.......

Aktiviti utama aku mase cuti ni adalah spam di GG.
Google Group CJ7...
haa...nk perkenalkan...CJ7 ni nama baru bagi ChemE_Jan07....
Nama yg menarik.
So....spam la keje aku.
Tapi sape kate spam atau ade gak orang gelar drag ni xberfaedah.
byk ilmu aku dpt...antaranye..kitaorg ade sharing pasal internship,register course,update cuaca serata malaysia dan terbaru adalah TWITTER.
Bnde yg baru aku blaja td.best2.
bleh send through henpon.jakun skit dgn bnde nih walhal dah lama ade.Xpe..janji ade bnde nk blaja.

||Pada yg ade twitter,bleh add aku kat link nih --> http://twitter.com/nashunter||


||Latest Status of Spammer GG :P||

So,skang dah dkt kul 12 tgh mlm.Rase cam dah sgt je nih.Sunyi je GG,Facebook,Gtalk.
amat berbeza ngan mase kat UTP.
12 tgh mlm tu mcm mlm baru bermula.Makin ramai org on9.Masih ramai org berkeliaran di sekitar utp.kul 2-3 pg baru tido.
Tapi kat umah,kul 12 ni kire lmbt giler dah tido.
So,aku pun dah ngantuk.Moh tido.
Moh kite megholoh.

Wassalam (^_^)

3 comments:

nifi a.k.a beliamuda said...

maju je menyepam eh? hikhik~

Nash said...

Haha...
bleh tahan la...
bowing2 duk umah.nyepam je la...
keh3...
niat nk bual2 je... (^_^)

Hazwan Arif said...

aku no 3..
yeahhh