Saturday, January 21, 2012

|| SayGoodBye #4 : Syaz, Faiz, Pojie, Capiq, Azizi ||

Salam
Ini post #SayGoodBye terakhir aku.
#SayGoodBye #4


Kali ni,aku meninggalkan kawan2 di UTP.
The last stand Men.
Setelah hampir suma meninggalkan UTP,kami masih kesana kemari di sana.
17 Januari 2012, Selasa.
Pelbagai urusan diselesaikan pada masa2 terakhir di UTP.
Antaranya Clearance dan juga submit Hardbound Report utk FYP.
Sempat bergambar kat Chancellor Complex tgh hari tu.
So, sampai mase aku plak tinggalkan dorg.
Selesai solat asar, maka aku pun berangkat pulang.
(^_^,)

Apetah dorg wat. Aku pun xpaham.

Ni Syafiq Hassan. Aku panggil Capix. Geng renang, kuar makan.

Ni azizi. Geng aku jugak Join makan.

Ni Faiz Fudzaili. Hosmet aku. Ni geng photography aku. Otai ni.

Ni lak Pojie. Geng maen badminton, bfast RTM. Org johor. Best lepak ngan beliau.



#SayGoodBye #4
 Ini Syazwan. Bestfren aku yg sorg lagi. BBF jugak la. Soulmate.
Beliau ni org Perak. Sama macam aku.
Beliau amik Chemical Engineering. Sama jugak macam aku.
Aku kenal dia sejak masuk UTP la kan. Tapi lmbt skit kot. Pas dah start kelas mase foundation dulu, baru kenal dia. Tapi yg aku ingat, pas kenal dia je terus jd geng ar. Kitaorg byk berkongsi minat yg sama. Futsal,bola,teknologi2,media dan mcm2 lg la.
So,bg aku bnde tu yg menyebabkan kitaorg rapat as sahabat.
Syazwan ni orgnye pendiam. Bersuara bila perlu je. 
Sekali dia ckp, mcm kuar emas. Impaknya dahsyat.hehe (^_^)

Papepun, pada Syazwan, selama kita kenal,
aku nk minta ampun maaf atas segala kesilapan aku samada sedar atau xsedar.
Mohon halal makan minum.
Dan plg pntg, terima kasih utk segalanya.
Pasni, keep in contact. Jom jejalan lagi.
All The Best for your life Bro!
(^_^)

 #Untungla sape dpt bilik ni.
Kitaorg dah kosong dan kemas bilik ni before back for good from UTP.
The place that we will not fill it again. Good Bye.
(^_^)

Wassalam
(^_^) 

5 comments:

lipanboy zinix said...

tajuk ade name aku tapi gambo xd?ciss..haha

apekono said...

boleh taw x rumah mana or bilik no brapa? sebab bolehla nak masuk kalau dah kosng.terima kasih ya.=)

Nasrullah Jaafar said...

Pojie: Eh,bukan ade je ke?cek btol2...

Apokono: V5E-3-4
(^_^)

lipanboy zinix said...

haha..baru tambah..ceit..katoi crop gambo ms kat LH..haha

Nasrullah Jaafar said...

aku post2..tetibe pasan gmbor ko xde...
dah tu ko xjoin pg tu..faiz tu pun gmbr tmpt lain..
haha..
admit je la =p
(^_^)